Збірка замовлень і відправка поштою запрацюють, коли спадуть морози — орієнтовно в середу.
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Імбир з лимоном (34°)

В наявності
Артикул: 311
240 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Обʼєм
Характеристики
Короткий опис Легка гострота пряного азіатського кореня і цитрусовий аромат лимонів.
Склад імбир, лимон, мед, спирт, очищена вода
Міцність приблизно 34°

Нова пошта — за фіксованим тарифом 30 грн.

Курʼєром по Києву — 60 грн.

Покупки від 700 грн відправляємо безкоштовно.

Номер карти для передоплати надішлемо в листі — підтвердженні замовлення.

На крайній випадок є й наложка, але ми не рекомендуємо цей варіант.

Опис

Це четверта редакція імбирно-лимонної настоянки. Відгуки про перші три були різними: то занадто багато імбиру та сильно пече, то слабо відчувається лимон, то меду можна додати й побільше, але при цьому бажано не пересолодити. Це був той рідкісний випадок, коли я не став відстоювати свою рецептуру, а пішов на поводі у бета-тестерів. Вийшов «складний» смак з яскравим ароматом лимона, характерною імбирною гостротою та легкою солодкістю меду.

Повною мірою імбирно-лимонна настоянка розкрилася в Південно-Східній Азії. До цього, в Києві, вона подавалася до столу безсистемно і закушувалася чим попало — від борщу до смаженої свинини. Одного разу ми прихопили імбир-лимон в Таїланд. Там нас зустріли друзі, які жили в Таї вже кілька років і знудьгувалися за українсько-європейськими смаками. З автовокзалу ми вирушили в кафе з простою вуличною їжею: fried rice, pad thai і все в цьому дусі. На той час слава про мої настоянки городами вже пробралася в Таїланд, і поки нам готували рис, друзі з нетерпінням чекали, що ж я дістану з наплічника — до столу. І сильно зажурилися, коли побачили імбир з лимоном. Їм хотілося екзотики — хрінівки або хоча б полуничного лікеру, а не ці імбир та лимон, які тут щодня і ледь не в кожній страві.

Однак саме тому, що імбир та лимон — звичні компоненти азійських страв, настоянка під тайський рис зайшла на ура.

Імбир-лимон добре закушувати солодкими фруктами, також настоянка ідеально підійде до азіатської кухні: суші та гарячих страв — гострих супів типу том-яму, мʼяса, риби та морепродуктів з рисом.

 

Вгору