Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Пивовиця (42°)

В наявності
Артикул: 520
290 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Обʼєм
Витримка
Характеристики
Склад Ароматний спирт темного пива, очищена вода
Міцність 42%
Короткий опис Дистилят з темного пива. Сільвер — «біла» пивовиця, голд — настояна на дубової трісці.

Нова пошта: 30 грн — якщо ви обрали передоплату (60–80, якщо наложку).

Курʼєром по Києву: 60 грн.

Покупки від 700 грн відправляємо безкоштовно.

Номер карти для передоплати надішлемо в листі — підтвердженні замовлення.

Будь ласка, оплачуйте відразу. Ми не телефонуємо і не нагадуємо про оплату. Неоплачені замовлення автоматично скасовуються за три дні.

На крайній випадок є й наложка, але ми не рекомендуємо цей варіант.

Опис

Дистилят, приготовлений з темного пива броварні Rebrew. Через невисоку початкову міцність багато дистиляту з пива не зробити, тому в кожній новій партії виходить менш десяти пляшок.

Це чудовий напій. Ви скажете, що так я говорю про кожну нашу новинку. Ну а як інакше — в створення кожного смаку вкладається стільки сил і в процесі набивається стільки шишок, що коли виходить продукт, який можна представляти публіці, в цей момент звичайно він вже чудовий!

Пивовиця — максимально крафтовий продукт з постійно різними відтінками запаху і смаку. Від партії до партії в залежності від сорту пива в ній можуть більше проявлятися квітково-фруктові нотки, і тоді пивовиця стає схожою на граппу, а може — класичне пиво, і тоді смак більше нагадує охмелений віскі. На це впливають сорт хмелю, ячмінного солоду і штам дріжджів. Постійний смак неможливо утримати в принципі.

* * *

Історія коллаби з Rebrew почалася зі знайомства з пивоваром Євгеном Депутатом ще у 2019 році на маркеті «Всі свої». Наступний рік кожен з нас займався своєю справою. Згодом у мене нарешті зʼявився перегінний апарат, і пивовиця з дешевого магазинного пива стала моїм першим досвідом в дистиляції. Залишилося роздобути смачне пиво.

Думка написати Жені промайнула тільки в січні 2021-го. Ми домовилися про зустріч, я приїхав в броварню. Понад годину ми спілкувалися, доки Женя проводив мені екскурсію виробництвом, і я взагалі не помітив, як минуло стільки часу. Додому я поїхав, коли вже темніло. У багажнику на поворотах перекочувалися кеги з пивом.

З першого разу, звичайно, нічого не вийшло. Я ще не знав, що пінне пиво доведеться утихомирювати, як норовистого жеребця. В якийсь момент я навіть написав Жені, що дякую за коллабу, але у мене нічого не виходить. А про себе подумав, що дистиляція — це взагалі не моє, тільки людей смішити. Женя мене підбадьорив, дав кілька порад, і справа пішла.

Через два місяці після першого візиту на броварню я написав цей текст. Пивовиця з пива Rebrew прекрасна, а наша співпраця, сподіваюся, триватиме.

Вгору